
Nämä ihanat skonssit ovat vartissa valmiita uuniin! Lempeät mustikat ja suolainen sinihomejuusto ovat mahtava makupari.
Mustikka-sinihomejuustoskonssit
Ainekset
Työvaiheet
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sulata voi. Yhdistä kerma ja maito keskenään. Lisää ensin voisula ja sitten kerma-maito kuivien aineiden joukkoon. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Murustele sinihomejuusto. Kääntele juustomurut ja mustikat varovasti taikinaan.
- Kumoa taikina jauhotetulle alustalle, jaa puoliksi ja kauli kahdeksi soikeaksi, noin 2 cm:n paksuiseksi levyksi. Siirrä levyt leivinpaperille ja leikkaa kumpikin taikinapyörällä kuudeksi palaksi. Voitele skonssit maidolla ja ripottele siemeniä pinnalle. Paista kuumassa uunissa 15 minuuttia.
- Tarjoa skonssit lämpiminä hillon tai marmeladin kanssa.