Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Leivonta
Jälkiruuat
Makea leivonta
8:01 | 5.7.2019

Raparperi-pannarikakku

Lisää omaan keittokirjaan
Hyvä terveys on lisännyt 497 reseptiä
OHJE Suvi Rüster KUVA Tuomas Kolehmainen

Perinteinen pannari saa uuden muodon piirakkavuoassa. Taikina saa lisämakua ja kuitua kaurajauhoista ja -hiutaleista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6
60
Helppo

Raparperi-pannarikakku

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

5
dl
maitoa
2
munaa
2
dl
kaurajauhoja (gluteeniton)
1
dl
kaurahiutaleita (gluteeniton)
1
dl
sokeria
1
tl
kardemummaa
1/2
tl
suolaa
3-4
(250 g)
raparperin vartta
Lisäksi
2
dl
vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
250
g
mansikoita

Vaiheet

  1. Vatkaa kulhossa maito ja kananmunat sekaisin. Lisää joukkoon kaurajauhot, kaurahiutaleet, sokeri, kardemumma ja suola. Sekoita. Anna taikinan turvota huoneenlämmössä noin puoli tuntia.
  2. Pese raparperin varret ja leikkaa varret ohuiksi viipaleiksi.
  3. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Levitä leivinpaperi pyöreään uunivuokaan tai piirakkavuokaan (ø 26 cm). Kaada taikina vuokaan. Ripottele päälle raparperiviipaleita.
  4. Paista pannarikakkua uunin keskitasolla 25–30 minuuttia, kunnes kakku on paistunut kauniin ruskeaksi. Anna jäähtyä hetki. Nosta pannarikakku leivinpaperin avulla tarjoiluvadille ja leikkaa annospaloiksi.
  5. Vatkaa vaniljakastike kuohkeaksi. Poista mansikoista kannat ja leikkaa lohkoiksi. Tarjoile pannarikakun kanssa vaniljavaahtoa ja mansikoita.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Pannukakku
pannari
pannarikakku
raparperi
Sokerileipuri
Viikonloppubistro
Kemut
aamiainen & brunssi

Suosituimmat

Saaristolaisleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Taatelikakku

Joulukinkku ruiskuoressa

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini