
Perinteinen pannari saa uuden muodon piirakkavuoassa. Taikina saa lisämakua ja kuitua kaurajauhoista ja -hiutaleista.
Raparperi-pannarikakku
Ainekset
Työvaiheet
- Vatkaa kulhossa maito ja kananmunat sekaisin. Lisää joukkoon kaurajauhot, kaurahiutaleet, sokeri, kardemumma ja suola. Sekoita. Anna taikinan turvota huoneenlämmössä noin puoli tuntia.
- Pese raparperin varret ja leikkaa varret ohuiksi viipaleiksi.
- Kuumenna uuni 225 asteeseen. Levitä leivinpaperi pyöreään uunivuokaan tai piirakkavuokaan (ø 26 cm). Kaada taikina vuokaan. Ripottele päälle raparperiviipaleita.
- Paista pannarikakkua uunin keskitasolla 25–30 minuuttia, kunnes kakku on paistunut kauniin ruskeaksi. Anna jäähtyä hetki. Nosta pannarikakku leivinpaperin avulla tarjoiluvadille ja leikkaa annospaloiksi.
- Vatkaa vaniljakastike kuohkeaksi. Poista mansikoista kannat ja leikkaa lohkoiksi. Tarjoile pannarikakun kanssa vaniljavaahtoa ja mansikoita.
Montakohan munaa tuohon raparperi-pannukakkuun kuuluisi laittaa. Ohje ei kerro mitään??
Montako k-munaa reseptiin kuuluu.
Kiitos tarkkasilmäisyydestä! Päivitin ohjeen :)