Raparperi-ricottatrifle sopii täydellisesti kesäisiin herkutteluhetkiin. Raparperin ja ricotan raikkaus, pohjan makeus ja täyteläinen kermavaahto takaavat runsaan herkullisen maun. Trifle on mehevä kerrosjälkkäri, jonka valmistaminen onnistuu mökkiolosuhteissakin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
10
30 min + jäähtyminen ja tekeytyminen 3 h
Helppo
Raparperi-ricottatrifle
Ainesosat
Pohja
3
kpl
kananmumia
1,5
dl
sokeria
1
dl
vehnäjauhoja
1/2
dl
perunajauhoja
1
tl
vaniljasokeria
2
tl
raastettua (luomu) sitruunan kuorta
Raparperihilloke
500
g
raparperia
1
dl
sokeria
1
tl
vaniljasokeria
1
tl
kaardemummaa
1
tl
kanelia
Ricottavaahto
2,5
dl
vispikermaa
250
g
ricotta-tuorejuustoa
3-4
rkl
sokeria
1
tl
vaniljasokeria
Koristelu
tuoreita mansikoita
suklaakuorrutettuja mansikoita (Fazer)
timjamia