
Tämän upean suklaarullan koristelusta riittää jokaiselle suun täydeltä vadelmia.
Suklaa-vadelmakääretorttu
Ainekset
Työvaiheet
- Aloita suklaatäytteestä. Paloittele suklaa kuumuutta kestävään kulhoon. Kuumenna kerma kattilassa kiehuvaksi. Kaada kuuma kerma suklaapalojen päälle. Sekoita, kunnes suklaa sulaa. Siirrä täyte jääkaappiin tunniksi.
- Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet. Siivilöi ne muna-sokerivaahtoon.
- Kääntele ainekset varovasti tasaiseksi taikinaksi. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 200 asteessa 8–10 minuuttia.
- Kumoa kypsä pohja puhtaalle leivinpaperille ja irrota paistopaperi varovasti.
- Vatkaa jäähtynyt suklaatäyte kuohkeaksi. Levitä puolet täytteestä kääretorttupohjalle. Lado vähän alle puolet vadelmista tasaisesti täytteen päälle. Kääri tiukka rulla.
- Nosta rulla tarjoiluvadille. Levitä loppu suklaatäyte kauttaaltaan kääretortun päälle. Painele loput vadelmat vieri viereen kiinni kuorrutukseen.