
Täyteläisen suklaaganachepiiraan maku saa lämpöä ripauksesta kanelia, kardemummaa ja chiliä. Jo pieni pala riittää tyydyttämään suklaanhimon.
Suklaaganachepiiras
Ainekset
Työvaiheet
- Sulata voi. Murskaa keksit hienoksi. Sekoita keksimuru, voi ja pähkinäjauhe. Painele taikina irtopohjavuokaan (Ø noin 22 cm). Laita jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.
- Rouhi tai raasta suklaa. Kiehauta kerma ja paloiteltu voi kattilassa. Ota kattila pois liedeltä. Lisää suklaarouhe ja mausteet. Anna tasaantua noin minuutti. Sekoita tasaiseksi.
- Kaada täyte keksipohjalle. Peitä vuoka kelmulla ja laita jääkaappiin vähintään 4 tunniksi.
- Ripottele kakun päälle sormisuolaa. Koristele marjoilla, suklaarouheella ja syötävillä kukilla.
Näyttää tosi upealta tuo torttu.
Olen tehnyt vastaavan tortun, mutta uuninkautta, mutta ilman noita mausteita ja siitä tuli hyvä. Syödessä laitoin nokareen kirpakkaa tekemääni hapankirsikkahilloa Njam. Kieli pysyi kyllä suussa muta nannaa oli..:)
Harmi, kun ehdin tehdä jo kakun, olisin tehnyt tuon, mut teen sen jsk toiste.