Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Leivonta
Juhli ja nauti
Jälkiruuat
Makea leivonta
10:54 | 7.5.2019

XL mango-juustokakku

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Christina Aaltio KUVA Panu Pälviä

Helposta mangokakusta riittää monelle! Ihana suklaapohja yhdistyy raikkaaseen täytteeseen saumattomasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
15-20 palaa
40 min + kypsennys 1½ t + hyytyminen 6 t
Keskivaikea

XL mango-juustokakku

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

150
g
voita huoneenlämpöisenä
1
dl
fariinisokeria
1
kananmuna
2½
dl
vehnäjauhoja
2
rkl
kaakaojauhetta
1
tl
leivinjauhetta
Täyte
2
prk (à 250 g)
rahkaa
3
prk (à 200 g)
maustamatonta tuorejuustoa
5
kananmunaa
2½
dl
sokeria
2
tl
vaniljasokeria
1
limetin mehu
¼
tl
suolaa
kiille
2
liivatelehteä
1
ps (300 g)
mangokuutioita pakasteesta
1
rkl
sokeria
1
limetin mehu
koristeeksi syötäviä kukkia (esim. orvokkeja tai pelargonioita)

Vaiheet

  1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
  2. Sekoita pehmeä voi ja sokeri yhteen. Lisää sekoittaen kananmuna. Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan.
  3. Painele taikina kertakäyttöiseen korkeareunaiseen alumiinivuokaan (26 x 30 cm) tai vastaavaan irtopohjaiseen vuokaan.
  4. Esipaista pohjaa 10 minuuttia. Tee sillä välin täyte. Sekoita rahka, tuorejuusto, kananmunat ja sokerit sähkövatkaimella tasaiseksi. Purista limetistä mehu ja lisää se suolan kanssa täytteeseen. Kaada täyte vuokaan.
  5. Paista kakkua noin 60 minuuttia. Käännä uunista lämpö pois ja anna kakun hyytyä jäähtyvässä uunissa noin 20 minuuttia.
  6. Tee kiille. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan 5 minuutiksi. Soseuta mangot sauvasekoittimella tasaiseksi. Purista limetin mehu ja kuumenna se kattilassa. Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi ja lisää ne kuumaan mehuun liukenemaan. Kaada liivateseos soseutetun mangon joukkoon ja sekoita huolella.
  7. Kaada kiille juustokakun pintaan. Anna kakun hyytyä viileässä seuraavaan päivään. Koristele kakku syötävillä kukilla.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Juustokakku
mango-juustokakku
Kemut
Viikonloppubistro
Sokerileipuri
pääsiäinen

Suosituimmat

Luumu-omenatorttu

Tofu-jyväbowl

Hasselbackan punajuuret

Lakupallopiparit

Kuminanäkkärit

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini