
Puolukkamoussekakku on taivaallinen herkku, joka sopii moniin tilaisuuksiin. Rapea pohja, raikas täyte ja juuri sopivasti makeutta!😍
Vegaaninen ja gluteeniton puolukkamoussekakku
Ainekset
Työvaiheet
Pohja:
Yhdistä kaikki pohjan aineet ja sekoita tasaiseksi.
Pingota leivinpaperi irtopohjavuokaan (halkaisijaltaan 24 cm). Asettele myös reunoille, koko vuoan korkeudelle joko leivinpaperia tai reunakalvoa.
Painele pohja tasaisesti vuokaan ja siirrä odottamaan jääkaappiin.
Täyte:
Soseuta puolukat.
Laita puolukkasose kattilaan ja sekoita joukkoon paketillinen (4 pussia) vegegeeliä.
Kuumenna puolukkaseos höyryävän kuumaksi niin että seos hieman kirkastuu.
Jätä seos jäähtymään muuutamaksi minuutiksi.
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Vatkaa tuorejuusto puolukkasoseen joukkoon.
Viimeisenä lisää mukaan sokerit ja kermavaahto.
Sekoita tasaiseksi ja tarkista maku.
Kaada täyte pohjan päälle.
Tasoita pinta.
Siirrä hyytymään jääkaappiin vähintään neljäksi tunniksi.
Siirrä kakku tarjoiluastialle ja koristele haluamallasi tavalla.