Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Leivonta
Juhli ja nauti
Makea leivonta
Gluteeniton
15:00 | 19.3.2022

Gluteenittomat tropiikin browniet

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
OHJE Krista Kupariharju KUVA Ninna Lindström

Nämä mehevät tropiikista muistuttavat browniet sisältävät kookoksisen yllätyksen. Helppojen leivosten taikina valmistuu käsin sekoittaen, ilman keittiökoneita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
16 kpl
1 t + taikinalevyn jäähtyminen
Helppo

Gluteenittomat tropiikin browniet

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

4
(à 57 g)
kookos-suklaapatukkaa (esim. Bounty)
150
g
tummaa suklaata
1
dl
kookosöljyä
3
kananmunaa
2
dl
sokeria
1
dl
kaakaojauhetta
¾
dl
gluteenitonta jauhoseosta tai kaurajauhoja
Päälle
50
g
maitosuklaata
1
kookos-suklaapatukka (esim. Bounty)
kookoslastuja

Vaiheet

  1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Vuoraa noin 24 * 24 cm:n kokoinen uunivuoka leivinpaperilla.

  2. Leikkaa suklaapatukat pituussuunnassa puoliksi.  Viipaleita tulee yhteensä 16.

  3. Paloittele tumma suklaa lämmönkestävään kulhoon ja lisää kookosöljy. Nosta vesihauteeseen kattilan päälle ja anna suklaan ja öljyn sulaa. Siirrä sivuun ja anna jäähtyä hetki. Vatkaa sokeri käsin suklaaseokseen. Lisää munat yksi kerrallaan koko ajan voimakkaasti vatkaten.

  4. Sekoita kaakaojauhe ja jauhoseos keskenään ja siivilöi suklaaseokseen.

  5. Kaada puolet taikinasta vuokaan. Levitä suklaapatukka-viipaleet tasaisesti päälle ja peitä lopulla taikinalla.

  6. Paista noin 25–30 minuuttia, browniet saavat jäädä sisältä meheviksi.

  7. Anna levyn jäähtyä kokonaan huoneenlämmössä (mielellään seuraavaan päivään).

  8. Paloittele maitosuklaa lämmönkestävään kulhoon ja nosta vesihauteeseen kattilan päälle ja anna suklaan sulaa. Lusikoi kuumaa suklaata jäähtyneen brownielevyn päälle.

  9. Koristele kookoslastuilla ja suklaapatukkapaloilla. Leikkaa annospaloiksi.

Tilaa Glorian ruoka & viini
gluteeniton deli
gluteeniton
Sokerileipuri
brownie
kookos

Suosituimmat

Taatelikakku

Saaristolaisleipä

Shelterin mallasleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini