
Appelsiinimarmeladi sopii täydellisesti juustokakkuun! Tämä helppo ja tyylikäs kakku on nopeasti valmis uuniin. Kakku on parhaimmillaan jääkaappikylmänä, joten varaa aikaa sen viilentämiseen.
Appelsiini-juustokakku
Ainekset
Työvaiheet
-
Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (Ø 24 cm) pohjan ja reunojen väliin.
-
Jauha keksit. Sulata voi ja sekoita se keksien joukkoon. Painele seos vuoan pohjalle ja halutessasi hieman myös reunoille. Laita vuoka hetkeksi jääkaappiin.
-
Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
-
Notkista tuorejuusto kulhossa kierrevatkaimella. Lisää loput aineet, sekoita ja kaada seos vuokaan.
-
Paista kakkua uunin alatasolla 50–60 minuuttia. Sammuta uuni ja jätä kakku uuniin noin tunniksi uuninluukku raollaan. Irrota kakun reunat vuoan reunoista varovasti veitsellä, mutta jätä kakku vuokaan. Siirrä kakku jääkaappiin vasta, kun se on täysin jäähtynyt. Anna kakun vetäytyä muutama tunti tai mielellään yön yli.