
Wilhelmiina-keksit maistuvat nyt appelsiinilta ja kanelilta. Reilusta taikinasta valmistuu kerralla herkkuja koko perheelle.
Appelsiini-Wilhelmiinat
Ainekset
Työvaiheet
-
Pese appelsiini ja raasta sen oranssi kuori.
-
Vatkaa huoneenlämpöinen pehmeä voi, sokeri ja siirappi vaahdoksi. Lisää keltuainen, appelsiinin kuoriraaste ja vehnäjauhot, joihin on sekoitettu ruokasooda ja kaneli.
-
Muotoile taikinasta neljä 40 cm pitkää tankoa. Laita tangot kahdelle pellille leivinpaperin päälle. Jätä tilaa tankojen väliin, sillä ne leviävät paistettaessa.
-
Paista 175-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Leikkaa tangot heti uunista ottamisen jälkeen noin 3 ½ cm:n levyisiksi viipaleiksi. Anna jäähtyä pellillä.