
Leivo kypsät ja mehevät banaanit kakuksi! Vaivaton banaanikakku saa potkua inkivääristä ja mehevyyttä jugurttikuorrutteesta.Â
Banaani-inkiväärikakku
Ainekset
Työvaiheet
- Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vuoraa irtopohjavuoka (ø 24 cm) leivinpaperilla.
- Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää munat yksi kerrallaan samalla vatkaten.
- Sekoita vehnäjauhoihin kaneli, kardemumma ja sooda. Sekoita jauhot vaahtoon.
- Soseuta banaanit haarukalla. Lisää banaanit, jugurtti ja suurin osa kandeeratuista inkivääreistä taikinaan. Jos raastat tuoretta inkivääriä, lisää koko määrä taikinaan. Sekoita taikina ja levitä se vuokaan.
- Paista kakkua noin 30 minuuttia, kunnes se on mehevän kypsä.
- Kuorruta jäähtynyt kakku. Notkista tuorejuusto ja sekoita joukkoon jugurtti ja sokeri. Levitä kakulle. Koristele halutessasi inkivääripaloilla.