
Gluteenittomat runebergintortut säilyvät mehevinä mantelijauhojen ansiosta. Minipala tuhtia herkkua riittää tyydyttämään torttuhimon!
Gluteenittomat runebergintortut
Ainekset
Työvaiheet
- Kuumenna uuni 175 asteeseen.
- Vaahdota pehmeä voi ja sokerit keskenään. Lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti vatkaten.
- Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään. Kääntele jauhot kananmuna-voi-seokseen. Mausta karvasmanteliaromilla. (Tarkista maku, lisää tarvittaessa)
- Levitä tasaisesti leivinpaperin päälle uunipellille. Paista uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä.
- Valmista punssiliemi: Kiehauta vesi ja sulata sokeri joukkoon. Lisää punssi ja sekoita. Kaada jäähtyneen torttulevyn päälle.
- Leikkaa minipaloiksi ja koristele vadelmahillolla ja sokerikreemillä.