Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Leivonta
Juhli ja nauti
Makea leivonta
7:00 | 30.6.2023

Karamellisoitu juustokakku

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Raisa Laine KUVA Tuomas Kolehmainen

Karamellisoidun sokerin makua löytyy pohjasta keksien muodossa, täytteestä biscoff-tahnana ja vielä ohuena huntuna kakun pinnalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
n. 12 palaa
20 min + kypsennys 55 min
Helppo

Karamellisoitu juustokakku

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

POHJA
1
pkt
kandisokerikeksejä (esim. Bastogne)
100
g
voita
TÄYTE
400
g
maustamatonta tuorejuustoa
½
dl
sokeria
2
dl
keksitahnaa (biscoff)
4
kananmunaa
2
dl
kuohukermaa
2
rkl
perunajauhoja
LISÄKSI
1
rkl
voita
½
dl
ruokokidesokeria
noin 1
dl
ranskankermaa
5
dl
mansikoita
(syötäviä kukkia, esim. kehäkukkaa)

Vaiheet

  1. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (Ø 24 cm) pohjan ja reunan väliin. Voitele reunat.

  2. Murskaa keksit. Sulata voi ja sekoita se keksimurskan joukkoon. Painele seos vuoan pohjalle tiiviiksi kerrokseksi.

  3. Sekoita tuorejuusto, sokeri ja keksitahna sähkövatkaimella tasaiseksi. Lisää munat yksitellen koko ajan vatkaten. Yhdistä kerma ja perunajauhot. Sekoita täytteen joukkoon. Kaada täyte vuokaan. Kypsennä kakkua 175-asteisessa uunissa 40 minuuttia.

  4. Nosta uunin lämpötila 225 asteeseen. Ota kuuma kakku uunista varovasti ja ripottele ruokosokeri pinnalle. Laita kakku takaisin uuniin vielä noin 15 minuutiksi. Anna kakun jäähtyä vuoassa noin tunti ennen irrottamista.

  5. Laita kakku vadille. Levitä ranskankermaa kakun pinnalle ja viipaloi mansikoita päälle. Viimeistele halutessasi syötävillä kukilla.

Tilaa Glorian ruoka & viini
30 minuuttia
makea leivonta
Sokerileipuri
leivonta
Juustokakku
Kemut
juhli ja nauti

Suosituimmat

Luumu-omenatorttu

Kuminanäkkärit

Keikautetut luumutortut

Tofu-jyväbowl

Dijonin possu

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini