
Mikä on parasta: tumma suklaa, maitosuklaa vai valkosuklaa? Ei tarvitse päättää, sillä näihin brownieihin laitetaan kaikkia!
Kolmen suklaan vadelma-browniet
Ainekset
Työvaiheet
-
Kuumenna uuni 175 asteeseen.
-
Paloittele tumma suklaa ja voi lämmönkestävään kulhoon ja sulata vesihauteessa kattilan päällä. Sekoita tasaiseksi.
-
Vuoraa suorakaiteen muotoinen uunivuoka runsaalla leivinpaperilla.
-
Paloittele maitosuklaa ja valkosuklaa.
-
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Kääntele hieman jäähtynyt suklaa-voiseos varovasti munavaahdon sekaan.
-
Sekoita keskenään jauhot ja kaakaojauhe, siivilöi taikinaan ja sekoita nopeasti tasaiseksi.
-
Kääntele lopuksi sekaan maito- ja valkosuklaapalat sekä 100 g vadelmia.
-
Kaada taikina vuokaan ja laita loput vadelmat päälle. Kypsennä 30 minuuttia. Browniet saavat jäädä kosteiksi.