Mehevien suklaapalojen taikinan joukkoon soseutetaan banaania ja osa jauhoista korvataan mantelijauheella. Mokkaisen maun tuo päälle sivelty kahvi-suklaakuorrutus.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mantelimokkapalat
Ainesosat
4
munaa
1
banaani
1
dl
ruokosokeria
1
dl
sulatettua kasvimargariinia tai öljyä
1
dl
mantelijauhetta
1
dl
kaakaojauhetta
1
dl
vehnäjauhoa
1
tl
leivinjauhetta
1
tl
vaniljasokeria
KUORRUTUS
100
g
tummaa 70 % suklaata
½
dl
vahvaa kahvia
KORISTEEKSI
tuoreita tai pakastettuja marjoja
marjajauhetta
Vaiheet
-
Soseuta kulhossa kananmunat, banaani, ruokosokeri ja rasva. Sekoita mantelijauhe, tumma kaakaojauhe, vehnäjauho, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään ja lisää kananmunaseoksen joukkoon. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
-
Vuoraa leivinpaperilla uunivuoka (15 cm x 25 cm). Kaada taikina vuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä hetki.
-
Paloittele suklaa kattilaan. Lisää kahvi. Kuumenna, kunnes suklaa on lähes sulanut. Sekoita tasaiseksi ja levitä kakun päälle. Koristele marjoilla ja marjajauheella.