
Maistuisiko jälkkäriksi pasha vai juustokakku? Saat molemmat!
Pashajuustokakku
Ainekset
Työvaiheet
- Kuumenna uuni 175 asteeseen.
- Murskaa keksit monitoimikoneessa tai laita ne muovipussiin ja murskaa kaulimella. Sekoita muruihin sulatettu voi.
- Pingota irtopohjavuokaan (ø 23 cm) leivinpaperi. Painele murut tasaisesti pohjalle.
- Sekoita tuorejuusto, rahka, munat ja sokeri sähkövatkaimella. Lisää kerma. Kaada seos keksipohjan päälle vuokaan. Ripottele pinnalle mantelirouhetta.
- Paista kakkua 50–60 minuuttia, kunnes se on kypsä mutta keskeltä vähän hyllyvä. Anna jäähtyä. Nosta kakku yöksi kylmään.
- Paahda mantelilastuja muutama minuutti kuivalla paistinpannulla. Pese kumkvatit ja halkaise osa. Koristele kakku. Viimeistele tomusokerilla.