Me Naiset on lisännyt 1003 reseptiä.
Linkitetty 15 keittokirjaan.
Ohje Krista Kupariharju Kuva Panu Pälviä

Helpot hyrrät sopivat myös juhlabuffettiin ja maistuvat kaikille aina perheen pienimmistä lähtien.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
30 kpl
Valmistusaika
1 tunti
Vaikeustaso
Helppo

Siskonmakkarahyrrät

Ainekset

5
kpl (500g) valmiita pakastevoitaikinalevyjä
100
g
maustamatonta tuorejuustoa
3
(pientä) valkosipulinkynttä
2
rkl
rosmariinia
400
g
siskonmakkaroita
1
dl
juustoraastetta
VOITELUUN
1
kananmuna

Työvaiheet

  1. Sulata voitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
  2. Kauli levyt pituussuunnassa noin 1 ½ kertaiseksi.
  3. Kuori ja purista valkosipulinkynnet tuorejuuston joukkoon. Levitä levyille valkosipulituorejuustoa ja hienonna rosmariinia päälle. Pursota päälle siskomakkaraa (1 pötkö per levy), jätä noin 5 cm kummastakin päästä täyttämättä. Ripottele päälle juustoraastetta. Kääri rullalle. Anna vetäytyä jääkaapissa noin 15 minuuttia, tämä helpottaa leikkaamista.
  4. Leikkaa jokainen rulla kuuteen osaan, nosta leivinpaperin päälle uunipellille. Voitele kananmunalla. Kypsennä uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Tarjoa heti.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Käyttäjä7766 on lisännyt 44 reseptiä.
Linkitetty 1 keittokirjaan.

ANNOKSET
8
VALMISTUSAIKA
Useita tunteja
UUNIN LÄMPÖTILA
200°C
RUOKAVALIO
Kasvisruoka
Tämä kolmen sipulin piirakka kätkee sisälleen niin purjoa, valkosipulia kuin tavallistakin sipulia. Perunataikinaan valmistettu piiras sopii täydellisesti niin...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Käyttäjä7766 on lisännyt 44 reseptiä.
Linkitetty 2 keittokirjaan.

Raaka-aineet:
1/2 pkt (800 g) Sunnuntai Iso lehtitaikinalevyä
80 g ilmakuivattua kinkkua
5 dl suppilovahveroita
2 rkl Sunnuntai Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta
100 g kirsikkatomaatteja
1 pieni kesäkurpitsa
1 valkosipulinkynsi
3 dl Kuohukermaa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Käyttäjä7766 on lisännyt 44 reseptiä.
Linkitetty 2 keittokirjaan.

Raaka-aineet:
1 pkt (400 g) Sunnuntai Ruisperunataikinaa
2-3 rkl Sunnuntai Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta
6 dl kantarelleja
1 sipuli tai ½ nippu kevätsipulia
2 1/2 dl ruoka- tai kuohukermaa
2 munaa
150 g gouda-juustoa raasteena
ripaus suolaa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

LKarvinen on lisännyt 1 reseptin.
Linkitetty 2 keittokirjaan.

Sushia lounaaksi ja sokerisuolattua lohta iltapalaksi? Miksipä ei. Tämä resepti on helppo valmistaa ja se ei vie kauan aikaa. Lohi on todella herkullinen tällä tavalla valmistettuna ja tämä resepti sopii esimerkiksi alkupalaksi tai vaikkapa pieneksi iltapurtavaksi.

Käytä tuoretta norjan lohta, jonka saat suoraan paikalliselta kalatiskiltäsi. Aasialaisen vivahteen tämä resepti saa piparjuurikreemistä sekä japaninretikkasalaatista. Sokerisuolattuja lohireseptejä löytyy melko hyvin netistä, itse törmäsin yhden tälläkin palstalla kirjoittavan toiseen...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4-6
Valmistusaika
45 min
Vaikeustaso
Helppo

Sokerisuolattua lohta

Ainekset

600
g
lohta
100
g
sokeria
100
g
suolaa
Piparjuurikreme
0,5
dl
piparjuuritahnaa
1
purkki
Ranskankermaa
suolaa
Japaninretikkasalaatti
1
kpl
japaninretikka
2
rkl
oliiviöljyä
1
kpl
sitruuna
2
rkl
viinietikka
suolaa

Työvaiheet

Leikkaa lohifilee graavilohen tyyliin hiuksenhienoiksi ja ohuiksi paloiksi ja aseta sopivan kokoiseen astiaan. Kaada suola sekä sokeri erilliseen astiaan ja sekoita. Kaada tämän jälkeen lohipalojen päälle. Marinoi lohipaloja noin 30 minuutin ajan ja kuivaa palat.

Valmista piparjuurikreemi vatkaamalla ranskankerma kuohkeaksi ja sekoita kulhoon lisäksi piparjuuritahna ja suolaa. Muista tässä välissä tarkistaa maku, se on olennaista! Voit halutessasi lisätä sokeria tai suolaa oman makusi mukaan.

Valmista japaninretikkasalaatti kuorimalla salaatti ja raasta se sen jälkeen raastimella. Tämän jälkeen lisää sekoita mukaan öljy, puristettu sitruuna sekä viinietikka. Lisää hieman suolaa ja tarkista maku.

Asettele lohipalat tyylikkäästi lautaselle salaatin sekä piparjuurikremen kanssa.

Kommentit (0)