
Mansikkaiset vuustokakkupalat ovat ilahduttavan herkullisia. Juustokakkumainen rakenne syntyy cashewpähkinöistä ja kookoskermasta.
Vegaaniset mansikkapalat
Ainekset
Työvaiheet
-
Kuumenna uuni 175 asteeseen. Vuoraa uunivuoka (n. 20x30 cm) leivinpaperilla.
-
Mittaa pohjan ainekset teholeikkuriin ja anna koneen käydä, kunnes seos on tasaista murua. Levitä uunivuokaan. Paista 20–25 minuuttia kullanruskeaksi.
-
Perkaa mansikat ja siirrä teholeikkuriin tai sauvasekoittimen kulhoon. Soseuta mansikkatäytteen ainekset keskenään. Siirrä kattilaan ja keitä keskilämmöllä 20–25 minuuttia, kunnes seos on hieman kiinteytynyt. Siirrä liedeltä ja anna jäähtyä hetki.
-
Mittaa juustokakkutäytteen ainekset teholeikkuriin (tai sauvasekoittimen kulhoon) ja soseuta tasaiseksi.
-
Kaada ⅔ mansikkatäytteestä pohjan päälle. Kaada päälle juustokakkutäyte. Lusikoi loppu mansikkatäyte päälle ja vedä haarukalla kierteitä pintaan.
-
Paista noin 50 minuuttia, kunnes täyte on kiinteytynyt. Jäähdytä ensin huoneenlämmössä ja mielellään jääkaapissa seuraavaan päivään.