Lisää hilloon ripaus perunajauhoja, niin se kestää paistamisen.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
30 kpl
40 min + 15 min
Helppo
Hillasilmät
Ainesosat
250
g
voita
1 1⁄2
dl
sokeria
1
muna
5
dl
vaaleaa gluteenitonta jauhoseosta
1⁄2
tl
leivinjauhetta
1⁄2
tl
psylliumia
1⁄2
tl
ksantaania
Täyte
2
dl
lakkahilloa
2
tl
perunajauhoja
Lisäksi
gluteenitonta jauhoseosta leivontaan
Vaiheet
- Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna samalla vatkaten.
- Yhdistä kuivat aineet. Lisää ne nopeasti sekoittaen voi- sokeri-munaseokseen. Laita taikina noin 15 minuutiksi jääkaappiin.
- Kuumenna uuni 175 asteeseen. Pyörittele taikina pellille pieniksi palloiksi jauhoja apuna käyttäen. Litistä palloja kevyesti ja tee niihin sormella kolo hilloa varten.
- Sekoita lakkahilloon perunajauhot. Laita noin teelusikallinen hilloa pikkuleipien koloihin. Kypsennä uunissa 12–15 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ennen tarjoamista.