Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Leivonta
Makea leivonta
8:00 | 27.7.2024

Kahden kerroksen kakku

Lisää omaan keittokirjaan
ET-lehti on lisännyt 421 reseptiä
OHJE Taina Tellman KUVA Arto Vuohelainen

Kahden kerroksen marjakakku on mukaelma amerikkalaisesta juustokakusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
10–12
1 t 45 min
Helppo

Kahden kerroksen kakku

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

POHJA
200
g
digestivekeksejä
¼
tl
jauhettua muskottipähkinää
100
g
voita
TÄYTE
300
g
Philadelphia-juustoa
400
g
vaniljatuorejuustoa
200
g
ranskankermaa
3
dl
mustikoita
1
sitruunan raastettu kuori
3
kananmunaa
2
dl
sokeria
2
rkl
maissijauhoja
PÄÄLLE
250
g
smetanaa
3
rkl
tomusokeria
1
tl
vaniljasokeria
3
dl
mustikoita
sitruunaa

Vaiheet

  1. Pingota irtopohjavuuan (läpimitta 22–24 cm) pohjalle leivinpaperi ja voitele reunat. Murskaa keksit hienoksi ja sekoita muskotti ja voisula kekseihin. Taputtele seos tiiviisti vuuan pohjalle, levitä mustikat päälle ja siirrä kakku kylmään.

  2. Sekoita täytteen ainekset ohjeen mukaisessa järjestyksessä. Siivilöi maissijauhot sekaan viimeisenä ja kaada täyte vuokaan mustikoiden päälle. Täräytä vuokaa kevyesti pöytää vasten, jotta täyte tasoittuu.

  3. Paista kakkua 175-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Laske lämpö 150 asteeseen ja paista 60–80 minuuttia. Kakku on valmis, kun täyte vielä vähän tutisee keskeltä. Nosta kakku pöydälle ja lusikoi pinnalle keskenään sekoitetut smetana ja sokerit. Paista kakkua vielä 10 minuuttia.

  4. Anna kakun jäähtyä ja kiinteytyä vähintään 4 tuntia. Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Tilaa Glorian ruoka & viini
makea leivonta
Sokerileipuri
Juustokakku
Kemut
juhli ja nauti
Mustikka
Äitienpäivä

Suosituimmat

Luumu-omenatorttu

Kuminanäkkärit

Keikautetut luumutortut

Tofu-jyväbowl

Dijonin possu

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini