Suloisen tahmaiset valkosuklaapalat maustetaan japanista tulevalla vihreällä matcha-jauheella.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
16 palaa
40 min
Helppo
Matcha-valkosuklaablondiet
Ainesosat
100
g
voita
2
kananmunaa
1¾
dl
sokeria
1
tl
vaniljasokeria
½
tl
leivinjauhetta
3
dl
vehnäjauhoja
1
rkl
matcha-jauhetta
100
g
valkosuklaata
50
g
cashewpähkinöitä
PÄÄLLE
valkosuklaaraitoja, strösseleitä
Vaiheet
-
Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
-
Sulata voi. Vaahdota munat, sokeri ja vaniljasokeri vaaleaksi ja kuohkeaksi vaahdoksi.
-
Sekoita leivinjauhe ja matcha vehnäjauhoihin ja siivilöi seos muna-sokeri- vaahtoon. Lisää myös voisula ja sekoita taikina tasaiseksi, älä vatkaa.
-
Sulata valkosuklaa varovasti esimerkiksi mikrossa ja lisää se ohuena nauhana taikinaan. Rouhi cashewpähkinät ja kääntele joukkoon.
-
Vuoraa 30 x 20 cm:n vuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan. Paista noin 20 minuuttia. Blondiet saavat jäädä hieman tahmeiksi.
-
Leikkaa neliöiksi ja koristele halutessasi.