
Miksi lusikoida muffinitaikina vuokiin? Paista taikina ronskisti levynä pellillä, kuorruta ja paloittele. Näiden suklaamuffinien mehevyyden takaa taikinaan raastettu kesäkurpitsa.
Suklaa-kesäkurpitsamuffinit pellillä
Ainekset
Työvaiheet
- Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen. Sulata suklaa kattilassa miedolla lämmöllä. Siirrä kattila liedeltä sivuun jäähtymään. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi.
- Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään.
- Sekoita keskenään puolet suklaasta, kesäkurpitsaraaste, kuiva-aineet, öljy, hillo ja hunaja. Älä vaivaa.
- Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille 30 cm x 30 cm:n kokoiseksi levyksi ja paista 20 minuuttia. Anna leivonnaisen jäähtyä, kaada loppu suklaa päälle ja leikkaa neliöiksi.