
Pakastealtaan käyttövalmis taikinalevy paistuu rapeaksi kuoreksi parsan, juuston ja kinkun ympärille.
Parsa-kinkku-pasteijat
Ainekset
Työvaiheet
-
Sulata pakastetaikina pakkauksen ohjeen mukaan.
-
Kuumenna uuni 200 asteeseen.
-
Huuhtele ja kuivaa parsat, poista kuivat tyviosat. Halkaise paksut parsat ohuemmiksi suikaleiksi, ohuet parsat voit käyttää kokonaisina.
-
Leikkaa taikinalevyt ja kinkut kahteen osaan. Siivuta juusto.
-
Levitä taikinapalat leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Sivele taikinan keskelle sinappia, mausta oreganolla ja laita päälle muutama siivu juustoa. Jaa kinkkupalat ja parsat taikinapaloille. Taita taikinasta kaksi reunaa täytteiden päälle.
-
Sivele pasteijoiden pinta munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.
-
Paista pasteijoita uunissa 20–25 minuuttia.