20:52 | 12.9.2017
Paras gluteeniton kantarellipiirakas
Maukas ja täysin gluteeniton kantarellipiirakka syntyy tuoreista raaka-aineista.
Tämä kyseinen kantarellipiiras on ehdottomasti paras ja maukkain mitä olen tehnyt. Kaiken lisäksi se on täysin gluteeniton ja tehty siis gluteenittomaan piirakkapohjaan. Piirakkapohjan voit tehdä itse mutta löysin todella laadukkaan valmispohjan, jota tässä piirakassa olen käyttänyt. Kantarellit ja tuore timjami tuovat maukkaan duon piirakkaan. Itse tarjosin tätä piirakkaa punajuurihummuksen kanssa. Kieltämättä mielenkiintoinen yhdistelmä mutta toimii.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6 hlö
40 min
Helppo
Paras gluteeniton kantarellipiirakas
Ainesosat
1
pkt
Moilas, gluteeniton piirakkapohja
700
g
kantarelleja
3
dl
kuohukermaa
50
g
voita
1
pnt
tuoretta timjamia
2
kpl
shalottisipulia
1
rkl
hunajaa
3
kpl
Luomu munia
2
pss
Västenbotten juustoraastetta
1
tl
suolaa
1/2
tl
mustapippuria