
Meksikolaismaut sopivat myös kotoisaan voileipäkakkuun.
Meksikolainen kääretorttu
Ainekset
Työvaiheet
-
Ruskista jauheliha ja hienonnetut sipulit. Sekoita joukkoon kaikki muut täytteen ainekset paitsi yrtit ja salaatit. Anna jäähtyä.
-
Leikkaa paahtoleivistä kovat reunat pois. Levitä leipäviipaleet kelmun päälle levyksi siten,
että viipaleiden reunat menevät hiukan limittäin. Litistä levyä kevyesti ja kostuta se liemellä. -
Hienonna yrtit, persilja, salaatti ja pinaatti. Säästä muutamia basilikanlehtiä koristeluun.
-
Sekoita ricotta, tuorejuusto ja sinappi keskenään.
-
Levitä leipäpohjalle puolet juustokuorrutteesta. Lisää päälle lihatäyte ja lopuksi salaatit ja yrtit. Siirrä loput kuorrutteesta kylmään.
-
Rullaa levy tiukasti kääretortun tapaan. Kääri rulla leivinpaperiin. Anna tekeytyä jääkaapissa muutama tunti tai seuraavaan päivään.
-
Siirrä rulla tarjoiluvadille. Poista voipaperi ja leikkaa tortun päädyt suoriksi. Levitä loput tuorejuusto-kuorrutteesta rullan pintaan ja koristele.