Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Leivonta
Suolainen leivonta
8:00 | 30.12.2023

Perunavohvelit

Lisää omaan keittokirjaan
Kodin Kuvalehti on lisännyt 1478 reseptiä
OHJE Christina Aaltio KUVA Ninna Lindström

Avaa vain tonnikalapurkki, ja yrttinen täyte on viittä vaille valmis. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6–8 kpl
20 min + 20 min
Helppo

Perunavohvelit

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

3
dl
perunamuusia
2
dl
maitoa
2
munaa
2
dl
vehnäjauhoja
½
tl
suolaa
paistamiseen rypsiöljyä
Täyte
1
prk (170 g)
maustettua tonnikalaa (esimerkiksi Pirkka yrttinen tomaatti)
1
prk (200 g)
kermaviiliä
1
ruukku ruohosipulia
½
tl
suolaa
¼
tl
mustapippuria rouhittuna

Vaiheet

  1. Sekoita muusiin maito, munat ja jauhot. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.
  2. Anna muusiin maito, munat ja jauhot. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.
  3. Tee täyte. Sekoita tonnikalan joukkoon kermaviili. Silppua ruohosipuli joukkoon. Jätä hieman ruohosipulia koristeluun.
  4. Paista taikinasta vohvelit. Sivele vohveliraudan paistopinnat öljyllä.
  5. Tarjoa vohvelit tonnikalatäytteen kanssa.

Vinkki! Pussiperunoiden värisuora kertoo käyttötavan. Punainen on muusiin sopiva jauhoinen perunalaatu, vihreä kiinteä, joka sopii salaatteihin ja keittoihin ja keltainen on mainio yleisperuna.

Tilaa Glorian ruoka & viini
30 minuuttia
Vohveli
suolainen leivonta
Peruna
tonnikala

Suosituimmat

Taatelikakku

Saaristolaisleipä

Shelterin mallasleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini