Näiden superherkullisten kanelirullien juju on siinä, että taikinaan tulee hyvin vähän sokeria ja rasvaa, mutta väliin senkin edestä. Päällä on hyvä voi-tuorejuustokuorrutus, joka kruunaa herkun.
Taikinasta voi tehdä pieniä pullia paperivuokiin, tai sitten voi tehdä esim. reilun kokoisen "bostonkakun".
Kuvan bostonkakkuun on käytetty n. puolet taikinasta ja toisesta puolesta tuli 12 kpl pikkupullia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
n. 20 pikkupullaa
1,5 tuntia
Helppo
Maailman maukkaimmat kanelirullat
Ainesosat
2,5
dl
maitoa
25
g
hiivaa
2
tl
hienoa sokeria
1
kpl
muna
20
g
sulatettua voita tai leivontamargariinia
7,5-8
dl
vehnäjauhoja
1
tl
suolaa
Täyte
70
g
voita
125
g
ruskeata sokeria
2
tl
kanelia
Kuorrutus
125
g
Philadelphia juustoa tmvast maustamatonta tuorejuustoa
70
g
pehmeää voita
120
g
tomusokeria
2
tl
vaniliinisokeria
1-2
tl
maitoa