Klassikkoyhdistelmä uusiksi! Pekonista ja munista syntyvä herkkuomeletti saa piristysruiskeen sitruunamehusta ja rouskuvan lisän krutongeista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2
15 min
Helppo
Sitruunainen pekonimunakas
Ainesosat
2
pekoniviipaletta
4
kananmunaa
½
sitruunan mehu
1
dl
krutonkeja
½
tl
mustapippuria myllystä
½
tl
hienoa merisuolaa
ruohosipulia ja lehtipersiljaa
Vaiheet
- Leikkaa pekonit suupaloiksi. Ruskista paloja kuumassa paistinpannussa noin 5 minuuttia.
- Vatkaa munien rakenne kulhossa kuohkeaksi. Purista sitruunasta mehu ja lisää se, krutongit, pippuri ja suola munien joukkoon.
- Kaada munaseos paistinpannuun pekonin joukkoon.
- Paista munakas mehevän kypsäksi, noin 5 minuuttia. Saksi päälle yrttejä maun mukaan.