Elegantit paahtopaistirullat sopivat kesän kaikkiin juhliin. Keitä vermisellit sekä pilko kasvikset kylmään veteen edellisen päivänä. Tee myös kastike jääkaappiin. Juhlapäivään jää vain helppo rullausvaihe.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
12 kpl
30 min
Helppo
Aasialaiset paahtopaistirullat
Ainesosat
12
isoa siivua paahtopaistia
50
g
riisivermiselliä
1
porkkana
150
g
varhaiskaalia
1
dl
suolapähkinöitä
1/2
ruukku ruohosipulia
Kastike
1
porkkana
1
valkosipulinkynsi
2
tl
inkivääriä raasteena
1
dl
öljyä
2
rkl
omenaviinietikkaa
1
rkl
soijakastiketta
1/2
tl
sokeria
(suolaa)
Vaiheet
- Keitä riisivermisellit pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kypsät vermisellit siivilässä kylmällä vedellä ja valuta huolellisesti.
- Suikaloi porkkana ja kaali ohuesti.
- Valmista kastike. Pilko porkkanamuutamaan osaan. Mittaa kaikki kastikkeen aineet tehosekoittimeen tai sauvasekoittimen kulhoon ja soseuta tasaiseksi kastikkeeksi.
- Laita paahtopaistisiivulle muuta-ma porkkanatikku, kaalisuikaleita, vermisellejä, suolapähkinöitä ja muutama ruohosipulin varsi siten että täytteet tulevat toisesta päästä paistisiivun reunan yli. Pirskota lusikallinen porkkanakastiketta täytteille. Kääri paahtopaistisiivu tiukalle rullalle. Tee samalla tavoin loput rullat. Tarjoa loppu porkkanakastike rullien dippinä.