Lähi-idän lämpimät maut tekevät karitsanjauhelihasta koukuttavan hyvää! Nosta pannu tarjolle pitaleipien, salaattien ja tahnojen kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6
30 min
Helppo
Mausteinen manteli-rusinakaritsa
Ainesosat
1
iso sipuli
4
valkosipulinkynttä
2
tomaattia
600
g
karitsanjauhelihaa
2
rkl
oliiviöljyä
1
dl
rusinoita
1
dl
kuorittuja manteleita
1 1/2
tl
juustokuminaa
1 1/2
tl
korianteria
1
tl
kanelia
1
tl
paprikajauhetta
1
tl
mustapippuria
1 1/2
tl
suolaa
1
ruukku
persiljaa
Vaiheet
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Poista tomaateista kanta, pilko tomaatit.
- Ruskista jauheliha kuumassa pannussa. Lisää öljy ja sipuli. Alenna lämpöä ja paista 5 minuuttia.
- Lisää valkosipuli, tomaatit, rusinat, mantelit ja mausteet tuoretta lehtipersiljaa lukuun ottamatta. Anna hautua pannussa miedolla lämmöllä välillä sekoitellen 15 minuuttia.
- Hienonna lehtipersilja ja sekoita joukkoon. Tarjoa lämpimänä leivän, salaattien ja tahnojen kanssa.