
Pakastepinaatti on mainio täyte vikkelästi valmistuville kalkkunakääröille. Lisukkeena nautitaan paahdettuja ruusukaaleja italialaiseen tapaan.
Pinaatti-kalkkunarullat ja paahdettu ruusukaali
Ainekset
Työvaiheet
- Nuiji kalkkunapihvit hieman ohuemmaksi, noin ½ cm:n paksuiseksi. Suolaa ja pippuroi ne.
- Laita sulanut pinaatti siivilään ja painele siitä kaikki neste pois. Raasta juusto. Sekoita pinaatti, juusto ja voi kulhossa. Jaa seos kalkkunapihveille, rullaa kääryleiksi ja sulje cocktailtikuilla.
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Puolita ruusukaalit leivinpaperille uunipellille. Ripottele salvia, kaprikset, oliiviöljy ja suola ruusukaalien joukkoon.
- Ruskista kääryleet kauttaaltaan voissa kuumassa pannussa. Siirrä ne ruusukaalien kanssa uunipellille ja kypsennä uunissa noin 20 minuuttia.
- Poista cocktailtikut kypsistä kääryleistä. Kääntele tuoretta babypinaattia ruusukaalien joukkoon.