13:31 | 29.5.2018
Viinirypäleillä ja pistaaseilla täytetyt kalkkunapihvit
Kalkkunassa ja pistaasipähkinöissä on reippaasti proteiinia. Tämä maukas annos onkin ihanteellinen lounas, josta riittää energiaa loppupäiväksi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
20 min
Helppo
Viinirypäleillä ja pistaaseilla täytetyt kalkkunapihvit
Ainesosat
4
kalkkunan ohutleiketta (à 120 g)
1/2
tl
suolaa
Täyte
2
rkl
suolattomia pistaasipähkinöitä
12
tummaa viinirypälettä (kivetöntä)
2
dl
hienonnettuja yrttejä (esim. timjami, lehtipersilja, basilika)
Pinaattilisuke
200
g
pinaattia
1
rkl
margariinia (laktoositon)
1
salottisipuli
1/4
tl
suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria
Vaiheet
- Ota kalkkunapihvit huoneenlämpöön. Nuiji pihvejä tarvittaessa ohuemmiksi.
- Hienonna pinaattilisukkeeseen tuleva salottisipuli valmiiksi odottamaan.
- Rouhi pistaasit täytettä varten ja puolita viinirypäleet. Paista viinirypäleitä tilkassa margariinia paistinpannulla parin minuutin ajan. Siirrä rypäleet sivuun pannulta ja pidä lämpimänä folion alla.
- Paista kalkkunapihvit kypsiksi noin minuutti per puoli. Siirrä syrjään pannulta ja pidä lämpimänä folion alla.
- Paista salottisipulia hetki margariinissa. Lisää pannulle pinaatti, kuumenna ja siirrä pannu syrjään liedeltä. Mausta pinaattilisuke suolalla ja pippurilla.
- Taita kalkkunapihvit ja laita väliin rypäleitä, pistaasirouhetta ja runsaasti yrttejä. Tarjoa pinaattilisukkeen kanssa.