Olen kehittänyt tämän lihapullataikinan ohjeen niille, jotka eivät pidä sipulista, mutta haluavat maukkaita lihapullia.
Nämä on myös helppo tehdä ja voi paistaa uunissa, sekä saa isomman määrän kerralla, josta osan voi pakastaa ja hyödyntää ruoanlaitossa myöhemmin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
n. 20 min + uunissa 15 min
Helppo
Hildun lihapullat
Ainesosat
600
g
jauhelihaa
1,5
dl
korppujauhoja
1
kpl
kanamuna
1,5
dl
kuohukermaa
1
rkl
HP kastiketta
1
rkl
sinappia
0,5
tl
maustepippuria jauheena
0,5
tl
valkopippuria
0,5
tl
mustapippuria rouheena
0,5
tl
yrttimausteseosta suolatonta
2
tl
Pan suolaa
0,5
tl
merisuolaa jauheena