
Rehti ja tuhti makkarakeitto tehdään tällä kertaa maukkaasta chorizosta. Kikherneet tuovat maalaistyyppiseen soppaan ruokaisuutta.
Lehtikaali-makkarakeitto
Ainekset
Työvaiheet
- Hienonna sipuli. Kuori ja kuutioi porkkana. Viipaloi selleri.
- Kuumenna öljy kattilassa ja lisää sipuli, porkkana, selleri ja rosmariini. Kuullota 5 minuutia.
- Hienonna valkosipuli kattilaan. Lisää tomaattisose, kasvisliemi, kikherneet ja etikka. Paloittele lehtikaali joukkoon. Keitä 15 minuuttia.
- Ruskista makkarat paistinpannussa öljyssä. Leikkaa ne viipaleiksi ja lisää keittoon. Kuumenna ja mausta varovasti suolalla ja pippurilla, sillä makkarat ovat mausteisia. Raasta halutessasi päälle parmesaania.
Itse lisäsin liemeen kookosmaitoa niin choritson maku pehmeni.