Rapeaksi paistettu pekoni on oiva lisuke tomaattiseen linssikeittoon.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
40 min
Helppo
Pekoni-linssikeitto
Ainesosat
1
pkt (140 g)
pekonia
2
rkl
oliiviöljyä
1
sipuli
2
porkkanaa
250
g
kuivattuja punaisia linssejä
2
prk (à 400 g)
valkosipulilla maustettua tomaattimurskaa
4
dl
vettä
1
tl
suolaa
Vaiheet
-
Suikaloi pekoni. Paista se rapeaksi öljyssä kattilassa. Nosta pekonit lautaselle, jätä rasva kattilaan.
-
Hienonna sipuli. Kuutioi porkkanat. Kuullota ne kattilassa, noin 5 minuuttia.
-
Huuhtele linssit siivilässä ja lisää ne kattilaan. Lisää tomaattimurskat ja vesi.
-
Keitä hiljalleen poreillen 20–25 minuuttia. Lisää keittoon lopuksi suola ja pekonisuikaleet.