Kokeile hieman erilaista spagetti bolognesea! Aasialaisittain maustettu helppo pasta sopii loistavasti kiireiseenkin aikatauluun.
Nopeuta vielä kokkailua ja korvaa parsa ja herneet valmiilla kasvissuikaleilla.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
20 minuuttia
Helppo
Itämainen spagetti bolognese
Ainesosat
400
g
(naudan)jauhelihaa
1 + 1
rkl
öljyä
3
valkosipulinkynttä
1
sipuli
300
g
(mini)parsaa
1/2
l
tuoreita herneitä
4
rkl
teriyaki-kastiketta
1
rkl
soijakastiketta
5
dl
kanalientä
4
rkl
Maizena-suurustetta (ruskeille kastikkeille)
LISÄKSI
400
g
spagettia
1/2
dl
seesaminsiemeniä
Vaiheet
- Ruskista jauheliha puolessa öljyssä. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja sipuli loppuvaiheessa joukkoon. Jatka minuutin ajan. Kuori ja hienonna parsa ja riivi herneet paloista.
- Lisää parsa, herneet ja loppu öljy pannulle ja jatka paistamista sekoitellen vielä noin 2 minuutin ajan. Lisää teriyaki- ja soijakastike ja kanaliemi ja kiehauta. Sekoita suuruste kastikkeeseen ja keitä muutama minuutti, kunnes kastike sakenee hieman.
- Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja kääntele kastikkeeseen. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.