
Pastan tärkkelyspitoisessa keitinvedessä on taikaa. Ennen kuin kokeilee, ei uskoisi, miten mehevä ja maukas kastike sitä käyttämällä syntyy.
Nduja-pasta
Ainekset
Työvaiheet
- Laita pasta kiehumaan suolattuun runsaaseen veteen.
- Valmista kastike pannulla. Kuori ja leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi.
- Kuullota sipuli öljyssä pehmeäksi. Lisää pannulle nduja-tahnaa ja tomaattipyreetä. Anna notkistua.
- Kauho kastikkeeseen pastan keitinlientä, kun pasta on melkein kypsää. Mausta suolalla ja pippurilla. Hauduta 10 minuuttia.
- Siivilöi pasta. Yhdistä pasta ja kastike.
- Tarjoa parmesaaniraasteen kanssa.
Vinkki! Jos et välitä tulisesta, annostele chilistä nduja-tahnaa varovasti ja lisää annoksiin maun mukaan.