Tämä ruoka on älyttömän helppo valmistaa, sillä ainekset vain sekoitetaan vuoassa ja uuni hoitaa loput. Maun ruoalle antaa salamitahna nduja, joka valmistetaan tulisista chileistä ja rasvaisesta possusta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
45 min
Helppo
Nduja-uunipasta
Ainesosat
1
dl
tuoreita hienonnettua yrttejä, esimerkiksi basilikaa ja oregano
2
valkosipulinkynttä
1
prk (400 g)
tomaattimurskaa
5
dl
kasvis- tai lihalientä
1
dl
punaviiniä
1
rkl
sokeria
1
tl
suolaa
200
g
gnocchi-kuviopastaa
5
rkl
nduja-tahnaa
1
ps (150 g)
juustoraastetta
Vuokaan
3
rkl
oliiviöljyä
Vaiheet
-
Hienonna yrtit. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.
-
Voitele uunivuoka reilusti oliiviöljyllä. Kaada vuokaan tomaattimurska, kasvis- tai lihaliemi ja punaviini. Sekoita joukkoon sokeri, suola, yrtit ja valkosipulinkynnet. Lisää pasta, nduja-nokareet ja juustoraaste. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 35 minuuttia.
-
Viimeistele halutessasi tuoreilla yrteillä.