
Herkkusienillä höystetty ja sitruunaisella saksanpähkinämurulla kruunattu siskonmakkarapasta ilahduttaa kiireistä arkikokkia.
Pähkinäinen siskonmakkarapasta
Ainekset
Työvaiheet
-
Viipaloi herkkusienet. Hienonna sipuli, valkosipuli ja pähkinät.
-
Kuumenna öljy paistinpannulla. Purista siskonmakkarat pieninä palloina öljyyn ja ruskista kypsäksi. Siirrä kulhoon ja pidä lämpimänä. Laita herkkusienet pannulle ja paista 5 minuuttia. Lisää sipulit ja pähkinät ja jatka pari minuuttia, kunnes sipuli pehmenee.
-
Lisää vesi ja liemikuutio ja keitä ilman kantta, kunnes nestettä on jäljellä noin 1 dl.
-
Keitä sillä aikaa pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti. Valuta ja kääntele herkkusienikastikkeen ja siskonmakkaroiden kanssa.
-
Tee pähkinämuru.
Pähkinämuru siskonmakkarapastalle
Ainekset
Työvaiheet
-
Sulata voi kasarissa, lisää öljy. Rouhi pähkinät hienoksi. Pyörittele pähkinärouhetta ja pankojauhoja rasvassa pari minuuttia, kunnes seos saa hieman väriä. Siirrä levyltä, raasta joukkoon sitruunan kuori ja mausta suolalla. Tarjoa siskonmakkarapastan päällä.