Vartissa valmistuva herkkupasta on höystetty paahdetulla säilykepaprikalla ja chorizolla. Mikä parasta, pasta valmistuu vartissa lähes itsekseen.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
15 min
Helppo
Paprikainen chorizopasta
Ainesosat
300
g
penneä
100
g
chorizoa pötköstä
2
paahdettua säilykepaprikaa
2
tl
oliiviöljyä
½
tl
rouhittua mustapippuria
½
tl
savupaprikaa
1
ruukku
lehtipersiljaa
4
rkl
raastettua parmesaania
1
dl
pastan keitinvettä
Vaiheet
-
Laita pasta kiehumaan kevyesti suolalla maustettuun veteen.
-
Kuori ja viipaloi chorizo. Valuta ja hienonna paprikat.
-
Kuumenna öljy paistinpannulla. Paista chorizoa ja paprikaa 2 minuuttia keskilämmöllä öljyssä. Mausta pippurilla ja savupaprikalla.
-
Hienonna sillä aikaa persilja ja raasta parmesaani. Kääntele yhdessä pastan keitinveden kanssa pannulle.
-
Valuta pasta ja kääntele kastikkeeseen.