
Grillaa tai paista karitsa ja tarjoa se raikkaan, mustaherukoilla pilkutetun salaatin kanssa. Lisukkeena on majoneesi, jonne sekoitetaan mustaherukkaa makulisäksi.
Karitsanfileesalaatti ja herukkamajoneesi
Ainekset
Työvaiheet
- Tee majoneesi. Soseuta herukat. Painele ne halutessasi tiheän siivilän läpi. Yhdistä sose majoneesin kanssa. Laita viileään odottamaan.
- Paista liha pannulla voi-öljyseoksessa haluamaasi kypsyyteen. Mausta. Laita folion alle vetäytymään noin 10 minuutiksi.
- Sekoita oliiviöljy, etikka, suola, sokeri ja pippuri kulhossa. Lisää salaatti ja sekoita. Lisää parmesaanit. Laita salaattipohja vadille.
- Viipaloi retiisit ja tomaatit. Lisää salaattiin. Laita joukkoon myös mustaherukat. Tarjoa viipaloidun lihan, majoneesin ja maalaisleivän kanssa.