
Kasvissyöjän annoksessa voi raakamakkarat vaihtaa falafeleihin.
Tuoremakkarasalaatti
Ainekset
Työvaiheet
- Kypsennä ohraa suolalla maustetussa vedessä 8 minuuttia.
- Sekoita salaattikastikkeen ainekset. Kaada kastike kypsän ohran joukkoon, kun ohra on vielä lämmintä. Anna jäähtyä.
- Huuhtele ja silppua rucola. Valuta ja paloittele paahdetut paprikat.
- Viipaloi halloumi. Kuumenna grilli tai muurikka. Paista makkarat ja halloumi kypsiksi. Makkaroiden kypsennys vie noin 20 minuuttia ja halloumin 5 minuuttia per puoli. Leikkaa paahtuneet makkarat paloiksi.
- Yhdistä salaattiainekset ja rouhi pinnalle mustapippuria.
Vinkki! Raakamakkarat kannattaa paistaa miedolla lämmöllä, niin ne eivät poksahda.