Pyttipannu on selkeä valinta, jos jääkaapissa on keitettyjä perunoita. Chorizon rasvassa perunat paistuvat herkullisen mausteisiksi.
Chorizopyttipannu
Ainekset
Työvaiheet
-
Kuori ja paloittele chorizot. Laita ne kuumalle pannulle paistumaan.
-
Lohko keitetyt perunat ja paloittele paprika.
-
Lisää pannulle öljy, savupaprika- jauhe, perunat sekä paprikat. Paista sekoittaen muutama minuutti, kunnes perunat ovat saaneet hieman väriä.
-
Riko kananmunat pannulle, peitä kannella ja paista keskilämmöllä noin 5 minuuttia tai kunnes kananmunat ovat hyytyneet.
-
Hienonna kevätsipulit. Mausta pyttipannu suolalla ja pippurilla. Viimeistele kevätsipulilla.
Ei pyttipannuun chorizkoja paras valinta on lenkkimakkara, väkevä chili ei sovi pyttipannuille
Tää onkin chorizopyttipannu, joskus jotain erilaista, eikä aina samaa. Maistuis mulle :)