Muheva jauhelihapannarirulla on koko perheen suosikkiruoka!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
8-10 palaa
Helppo
Jauhelihapannarirulla
Ainesosat
6
dl
maitoa
1
tl
suolaa
3
dl
vehnäjauhoja
3
kananmunaa
½
dl
öljyä
Täyte
1
pieni sipuli
1
pieni paprika
400
g
jauhelihaa
2-3
rkl
vehnäjauhoja
1
prk
kermaviiliä (200 g)
1-2
rkl
yrttimaustesekoitusta
suolaa
Päälle
juustoraastetta
Vaiheet
- Levitä reilunkokoinen arkki leivinpaperia uunipellille. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
- Sekoita maito, suola ja jauhot kulhossa. Vatkaa munat sekaan ja lopuksi öljy.
- Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Paista pannukakkua 20–30 minuuttia uunin keskitasolla. Kumoa pannari puhtaalle leivinpaperille ja jäähdytä.
- Kuori ja silppua sipuli hienoksi. Halkaise paprika, poista siemenet ja paloittele paprika pieneksi.
- Ruskista jauheliha, sipuli ja paprika. Sekoita loput aineet sekaan. Alenna lieden lämpö pienelle ja sekoittele täytettä sen verran, että täytteestä tulee sakeaa ja puuromaista.
- Levitä täyte pannukakun päälle ja rullaa pannari napakaksi rullaksi.
- Kuorruta rulla juustoraasteella ja laita uunin ylätasolle vielä noin kymmeneksi minuutiksi, kunnes juusto sulaa ja saa kauniin värin.