Maksapihvit kypsyvät alle kymmenessä minuutissa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
10 min
Helppo
Paistettu naudanmaksa
Ainesosat
600
g
naudanmaksaa
1
tl
rypsiöljyä
1
valkosipulinkynsi
40
g
voita
2
timjaminoksaa
1/4
tl
suolaa
1/4
tl
mustapippuria myllystä
Vaiheet
- Viipaloi maksa 2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi (tai osta maksa valmiiksi viipaloituna.)
- Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä. Lisää öljy pannuun ja paista maksaviipaleita toiselta puolelta 2–3 minuuttia.
- Kuori valkosipulinkynsi. Käännä maksaviipaleet ja lisää voi, valkosipulinkynsi ja timjami pannuun. Paista 2–3 minuuttia ja lusikoi voita koko ajan maksaviipaleiden päälle.
- Mausta suolalla ja pippurilla.