Moussakan pikaversio valmistuu pannulla alle puolessa tunnissa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2
20 min
Helppo
Pannumoussaka
Ainesosat
1
munakoiso
1
sipuli
2
valkosipulinkynsi
250
g
paistijauhelihaa
2
keitettyä perunaa
1
tl
kuivattua oreganoa
½
tl
kanelia
¼
tl
mustapippuria
1
tl
suolaa
1
prk
kuorittuja tomaatteja
1
dl
kreikkalaista jogurttia (6 %)
50
g
murusteltua fetaa (25 %)
tuoretta minttua
Vaiheet
- Viipaloi munakoiso. Hienonna sipulit. Ruskista jauheliha pinnoitetulla paistinpannulla omassa rasvassaan.
- Lisää jauhelihan joukkoon sipulit ja munakoisot. Kuutioi perunat ja lisää pannulle yhdessä mausteiden kanssa. Paista pari minuuttia.
- Kaada purkkitomaatit pannulle liemineen ja riko tomaattien rakennetta kevyesti paistilastalla. Anna moussakan poreilla ilman kantta noin 5 minuuttia.
- Murustele feta jogurtin joukkoon ja lusikoi seos pannulle moussakan päälle tai tarjoa erikseen. Viimeistele mintulla.
Vinkki! Moussakan kaveriksi sopivat mainiosti uunissa paahtuneet terttutomaatit.