Unohtuiko jääkaappiin eilen keitettyjä perunoita? Loistavaa! Seuraavan päivän ateria on jo puoliksi valmis.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
20 min
Helppo
Siskonmakkarapyttis
Ainesosat
700
g
(eilen) keitettyjä perunoita
300
g
ruusukaalia
1
pkt (400 g)
siskonmakkaraa
1
rkl
rypsiöljyä
1/2
tl
suolaa
1
rkl
harissatahnaa
4
kananmunaa
Vaiheet
- Kuori ja paloittele perunat. Leikkaa ruusukaaleista kannat ja puolita ruusukaalit.
- Kuumenna öljy isossa paistinpannussa. Purista makkaramassa kuoresta nokareiksi pannuun. Paista nokareet kypsiksi, muutama minuutti.
- Lisää ruusukaalit ja paista pari minuuttia. Lisää perunat ja paista yhä, kunnes kasvikset hieman ruskistuvat. Sekoita joukkoon suola ja harissa.
- Riko kananmunat pinnalle ja sekoita vain kevyesti. Anna kypsyä pari minuuttia. Keltuainen saa jäädä pehmeäksi.