klo 15:14 | 1.4.2014
Näillä ohjeilla saa grillikemujen järjestäjä ottaa rennosti, sillä kaikki täytteet voi tehdä jo edellisenä päivänä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
10 annosta
Valmistusaika
2 t + 7 t
Vaikeustaso
Vaikea
Majoneesin perusohje
Ainekset
1
huoneenlämpöinen kananmunankeltuainen
1
rkl
valkoviinietikkaa tai sitruunan mehua
½
tl
sinappia
½
tl
sokeria
¼
tl
(sormi)suolaa
¼
tl
mustapippuria myllystä
1 1/2–2
dl
huoneenlämpöistä rypsiöljyä
Työvaiheet
- Sekoita keltuainen, etikka, sinappi ja mausteet kulhossa.
- Lisää öljyä ensin tipoittain, samalla vatkaten. Kun seos alkaa paksuuntua, valuta öljyä ohuena nauhana.