Nyt upgreidataan tavalliset grilliburgerit! Ulkofileepihvi, vuohenjuusto ja ilmakuivattu kinkku tekevät näistä hampurilaisista silkkaa luksusta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
20 min
Vaikeustaso
Helppo
De luxe -burgeri
Ainekset
4
ulkofileepihviä (à n. 120 g)
suolaa
rouhittua mustapippuria
4
hampurilais- tai muuta sämpylää
Väliin
salaatti
4
viipaletta vuohenjuustoa (esimerkiksi Chèvrus)
4
viipaletta ilmakuivattua kinkkua
4
paahdettua paprikaviipaletta (esimerkiksi Pirkka)
4
rkl
sinappimajoneesia
4
rkl
marinoitua punasipulia
Työvaiheet
- Ota pihvit huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen paistamista. Tee sinappimajoneesi ja marinoidut sipulit.
- Grillaa tai paista pihvit haluamaasi kypsyyteen. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita hetkeksi odottamaan folion alle.
- Grillaa sämpylät. Sivele niille sinappimajoneesia ja salaattia. Nosta päälle paistetut pihvit. Asettele pihveille juusto, kinkku ja paahdettu paprika.
- Viimeistele marinoidulla punasipulilla. Tarjoile heti lohkoperunoiden tai ranskalaisten kanssa.