Vihreää parsaa wasabi-viinietikkakastikkeessa
Ainekset
Työvaiheet
Paloittele parsat n. 2 cm:n kokoisiksi annospaloiksi. Sekoita parsat astiassa oliiviöljyn, suolan ja pippurin kanssa. Jaa parsat neljälle SAGA Leivinpaperiarkille. Tee arkeista 'SAGA nyytit' nostamalla arkkien kulmat ylös ja kiertämällä nyytin suut tiukasti kiinni.
Paista nyyttejä uunissa 180 °C noin 10 minuuttia.
Sekoita viinietikkakastikkeen ainekset ja ravista kunnes se vaahtoaa.
Paahda pinjansiemenet paistinpannussa ilman rasvaa.
Ota parsa uunista ja lisää lämpötila 200 °C. Laita kinkun siivut SAGA Leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista niitä muutama minuutti kunnes ne ovat mureita. Jäähdytä siivuja hetki talouspaperilla.
Aseta nyytit lautaselle ja avaa paperi. Hienonna tuoreet yritit ja ripottele parsan päälle pinjansiemenien kanssa. Ravista viinietikkakastiketta jälleen kunnes se vaahtoaa ja pirskota parsan päälle. Nosta pala parmankinkkua jokaisen annoksen päälle ja tarjoile ateria suoraan nyyteistä.